Obljetnica operacije VIHOR

Povodom 23. godišnjice prve ratne operacije VIHOR, Klub VDR 102. br. HV – Novi Zagreb, dana 13. prosinca 2014. (subota) položit će cvijeće i zapaliti svijeće u Spomen gaju u Šišincu. I ove godine obilježiti ćemo ovaj dan zajedno sa obiteljima poginulih i Udrugom ratnih veterana 2. gardijske brigade "GROMOVI". U 11.00 sati u župnoj crkvi sv. Marte u Šišincu služit će se sveta Misa zadušnica za poginule branitelje u ovoj akciji. Svetu Misu predvodit će don Matija Žugaj, vojni kapelan vojne kapelanije Svetoga Ilije Proroka iz Petrinje. Iza Mise zadušnice u 11.30 sati položit će se vijenci i zapaliti svijeće na spomeniku u Spomen gaju. Uz pomoć Mjesnog odbora Šišinec i Udruge RV 2.gr. br. „GROMOVI“ održat će se kratko druženje u prostorijama doma Šišinec.

Sveta misa zadušnica za sve poginule i preminule pripadnike 102. br. HV - Novi Zagreb služit će se u subotu, 13. prosinca 2014. u 18.30 sati u župnoj crkvi Svetog Križa u Sigetu.

Pozivamo sve pripadnike 102. brigade HV, na sudjelovanje u ovim događanjima, kako bi odali počast našim suborcima, koji su svoje živote ugradili u temelje naše Domovine.

Komentari (1)add
...
Napisao eduard , Prosinac 03, 2014
Vidimo se.....
prijavite abuse
negativan glas
pozitivan glas
Glasova: +1
Morate biti logirani da bi mogli napisati komentar..

busy
 

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol
Naslovnica