Održan Izvještajni sabor 102. brigade HV Novi Zagreb

ImageU utorak 26. siječnja u DVD Mala Mlaka održan je, u prisustvu 29 članova, Izvještajni sabor Kluba veterana 102. brigade HV Novi Zagreb. U raspravi,nakon podnesenih izvješća o radu i financijskom poslovanju (Sud časti se nije sastajao jer nije bilo potrebe) u raspravi je najviše riječi bilo o potrebi da se nastave nastojanja oko izdavanja Monografije 102. brigade.Naime, u proteklih godinu dana nastojanja da se prikupe inicijalna sredstva za izradu Povjesnice nisu bila uspješna zbog recesijskih kretanja u zemlji.Stoga je zaključeno da se učine novi napori, jednako kao i za završetak akcije oko imenovanja jednog parka u Novom Zagrebu imenom 102. brigade.

Ostatak teksta, te dokumente pogledajte klikom na OPŠIRNIJE...

Vezano uz činjenicu da je za identifikaciju posmrtnih ostataka Darka Šolića trebalo punih 15 godina, mada su se oni nalazili u Krematoriju u Zagrebu,zaključeno je da se poduzmu mjere kako bi se razjasnilo zašto je trebalo toliko vremena i ujedno potakne ubrzanje identifikacije preostalih posmrtnih ostataka branitelja koji se nalaze u Zagrebu,Osijeku i Splitu.

U raspravi je istaknuto i značenje naše web stranice koja je znatno pridonijela informiranosti članstva i brojnijem okupljanju članova na tradicionalnim sastajanjima u Šišincu.Posebna je zahvala upućena DVD Mala Mlaka za pomoć u održavanju Spomen gaja u Šišincu.

Također je još jednom naglašeno da se Klub neće i nadalje vezati uz udruge na višoj razini okupljanja koje otvoreno ili prikriveno to čine u cilju političkog djelovanja poput onih koja su došla do izražaju u kampanji za izbor Predsjednika Republike kad se s navodnim opredjeljenjima branitelja bezočno manipuliralo.

Poslije Sabora u prostorijama DVD Mala Mlaka priređeno je kratko druženje uz zakusku koju su organizirali pojedini članovi Kluba.

 

Odaberite dokument koji želite preuzeti te kliknite na dokument i preuzimanje će automatski započeti.

IZVJEŠĆE PREDSJEDNIKAhttp://www.102brigada.com/images/download.png

ODLUKA O ČLANARINI 2010.http://www.102brigada.com/images/download.png

 

 

Komentari (0)add
Morate biti logirani da bi mogli napisati komentar..

busy
 

Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol
Naslovnica