Zašto se iskrivljuje istina?

Nakon održane projekcije dokumentarnoga filma "Oluje se uvijek vraćaju kući" (scenarij i režija Petar Krelja, u produkciji Hrvatskog filmskog saveza i uz potporu u Hrvatskog audiovizualnog centra i Grada Zagreba) Klub VDR 102. br. HV - Novi Zagreb osjetio se je dužan pozvati na Zakon o audiovizualnim djelima, članak 2. (...zaštita prava i interesa gledatelja ...) i Zakona o medijima, članak 40. i 56. (pravo na ispravak i odgovor), zbog grubih neistina iznesenih u ovom dokumentarnom filmu.

Za nastavak teksta kliknite na Opširnije o članku ...

 

Prikupljanje adresa elektroničke pošte

Poštovani članovi Kluba 102. brigade i podupiratelji,

slanjem obavijesti putem elektroničke pošte na Vaše adrese, veliki broj poruka nam se vraća. Molimo sve naše članove i podupiratelje rada Kluba, koji žele dobivati povremene obavijesti putem elektroničke pošte, da nam dostave svoje nove i važeće adrese na našu mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Hvala na Vašoj ažurnosti!

 

Projekcija dokumentarnog filma

Susretljivošću Hrvatskog filmskog saveza i gospođe Vere Robić Škarica u ponedjeljak 19. siječnja 2015. godine u 19:00 sati, u kinu Tuškanac održat će se za članove Kluba VDR 102. br. HV-Novi Zagreb zatvorena projekcija dokumentarnog filma autora Petra Krelje "Oluje se uvijek vraćaju kući" (premijera je održana 23.prosinca 2014.). Ovaj pedesetominutni dokumentarac snimljen je kao ispovjedni iskaz hrvatskog branitelja i pripadnika 102.br.HV gsp. Roberta Međurečana. U dijelu filma obrađena je i operacija VIHOR. Gsp. Međurečan je autor romana "Prodajem odličja, prvi vlasnik" i "Kad jaganjci utihnu u Zdihovu". Poslije projekcije predviđen je razgovor i druženje sa autorima.

 

 

Božićna čestitka

Sretan Božić i blagoslovljenu 2015. godinu, želi svim članovima, njihovim obiteljima, obiteljima naših poginulih suboraca kao i svim ljudima dobre volje

KLUB VDR 102. br. HV - NOVI ZAGREB

 

Obilježen je 13. prosinac - dan sjećanja na poginule suborce u operaciji VIHOR i Domovinskom ratu

U subotu 13. prosinca 2014. godine održali smo prigodnu komemoraciju za sve stradale naše suborce u operaciji VIHOR. Nadahnut i dostojanstven program realizirali smo sa Udrugom ratnih veterana 2."A" brigade "GROMOVI" i Mjesnim odborom Šišinec. Sveta misa zadušnica za sve poginule i preminule pripadnike 102. br. HV - Novi Zagreb služila se je u 18.30 sati u župnoj crkvi Svetog Križa u Sigetu.

O komemoraciji i slike možete pogledati klikom dolje na Opširnije o članku

 
Više članaka...
Stranica 10 od 39

Pristupnica u Klub

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol