Održana je Redovna izborna skupština Kluba 102.

U petak 26. veljače o.g. održana je Redovna izborna skupština Kluba VDR 102. br. HV - Novi Zagreb u prostorijama DVD Mala Mlaka u nazočnosti 50-ak članova Kluba. Nakon jednoglasnog izbora Radnog predsjedništva i prihvaćanja Dnevnog reda krenulo se je sa podnošenjem izvještaja, izborom novih članova upravnih tijela Kluba i podnošenja plana rada za 2016. godinu. Donosimo podnesene izvještaje, imena novo izabranih članova, plan rada za 2016. godinu i nekoliko slika u nastavku klikom miša na ... opširnije o članku

 

Blagoslovljen Božić

Predsjednik i Upravni odbor Kluba VDR 102. br. HV - Novi Zagreb želi svim svojim članovima, njihovim obiteljima i svim suborcima iz Domovinskog rata sretan i blagoslovljen Božić te puno veselja, zdravlja i sreće u cijeloj narednoj 2016. godini. Božji blagoslov neka siđe na Vas!

 

Obilježena je 24. godišnjica operacije VIHOR

U subotu 12. prosinca 2015. godine obilježena je u Spomen gaju 102. brigade u selu Šišinec 24. godišnjica vojne operacije VIHOR. Uz Klub 102. brigade u organizaciji je sudjelovala i Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade GROMOVI te Mjesni odbor Šišinec. Koristimo ovu priliku da izrazimo zahvalu na pomoći našim dugogodišnjim suorganizatorima u obilježavanju ove obljetnice. Za nastavak kliknite na Opširnije o članku ....

 

Poziv na obilježavanje 24. godišnjice operacije VIHOR

U spomen na 13. poginulih pripadnika 102. br. HV - Novi Zagreb te 6. pripadnika 2. "A" br. GROMOVI u vojnoj operaciji VIHOR,  Klub 102. brigade i Udruga RV 2. gar. br. GROMOVI upriličit će u subotu 12. prosinca 2015. godine u Spomen gaju 102. brigade u selu Šišinec prigodno sjećanje na žrtvu ovih hrabrih hrvatskih vojnika i naših suboraca.

 

Na terenskoj nastavi povijesti

Dana 20. studenoga 2015. god. održana je terenska nastava povijesti u sklopu našeg projekta „Banovina i 102. br, HV - Novi Zagreb“ u Domovinskom ratu. U ovom projektu sudjeluju učenici i predmetni profesori povijesti iz novo zagrebačke I. gimnazije, IV. gimnazije, XIII. gimnazije te Turističko - ugostiteljskog učilišta. Ovaj projekt je financiran sredstvima Ministarstva branitelja.

Za nastavak teksta i slike klikni  na Opširnije o članku ....

 
Više članaka...
Stranica 10 od 44

Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol