Predstavljanje projekta profesorima povijesti

U Vodicama je od 30. ožujka do 1. travnja 2015. godine održan 8. državni stručni skup za učitelje i nastavnike povijesti. Skup je organizirala Agencija za odgoj i obrazovanje, na temu Domovinski rat – „20 godina oslobodilačke operacije OLUJA". Stručni skup je vodio viši savjetnik prof. Franjo Čičak, a nazočilo mu je oko 220 učitelja i profesora povijesti u osnovnim i srednjim školama te predstavnici braniteljskih udruga kojima je Agencija na temelju njihovih projekata odobrila predavanje povijesti Domovinskog rata po školama.

Nastavak teksta pročitajte klikom miša na Opširnije o članku . . .

 

Sretan Uskrs

Svim članovima Kluba 102. brigade i Vašim obiteljima želimo sretan Uskrs. Neka nas uskrsli Krist obasja mirom i osobnom srećom, te podari radost življenja i obiteljskog zajedništva. Želimo svima Vama da ovog Uskrsa u sebi pronađete mir i radost, obiteljsku sreću i zadovoljstvo.

Upravni odbor Kluba 102. brigade

 

Sabor Kluba 102. brigade - 2015. godine

U petak 20. ožujka 2015. godine u 19:00 sati održane je Izvještajni Sabor Kluba veterana Domovinskog rata 102. br. HV - Novi Zagreb. Sabor je održan u Maloj Mlaki u prostorijama DVD-a mala Mlaka. Zbog izmjena Zakona o udrugama usvojen je novi Statut Kluba 102. brigade, koji je usuglašen sa novim Zakonom. Također je prihvaćen Izvještaj predsjednika o radu i financijama u protekloj 2014. godini. Prihvaćen je plan rada i financijski plan za tekuću 2015. godinu.

Odlukom Sabora članarina za 2015. godinu ostaje nepromijenjena te iznosi 100,oo kn. Upravni odbor poslat će godišnje pismo svojim članovima sa planom rada u 2015. godini te virman, kojom će se moći izvršiti uplate članarine.

Po završetku radnog dijela upriličeno je druženje uz skroman domjenak.

 

 

Sabor Kluba 102. brigade

Obavještavamo sve članove da će se održati redovni godišnji Sabor Kluba 102. brigade u petak 20. ožujka 2015. godine u 19:00 sati. Sabor će se već tradicionalno održati u prostorijama DVD Mala Mlaka u Maloj Mlaki. Pozivamo sve članove Kluba da planiraju svoje vrijeme, kako bi mogli sudjelovati u radu Sabora. Nakon Sabora održat će se skromni domjenak i druženje.

Klikom miša na Opširnije o članku možete vidjeti prijedlog novog Statuta udruge koji će biti dan na usvajanje Saboru

 

Zašto se iskrivljuje istina?

Nakon održane projekcije dokumentarnoga filma "Oluje se uvijek vraćaju kući" (scenarij i režija Petar Krelja, u produkciji Hrvatskog filmskog saveza i uz potporu u Hrvatskog audiovizualnog centra i Grada Zagreba) Klub VDR 102. br. HV - Novi Zagreb osjetio se je dužan pozvati na Zakon o audiovizualnim djelima, članak 2. (...zaštita prava i interesa gledatelja ...) i Zakona o medijima, članak 40. i 56. (pravo na ispravak i odgovor), zbog grubih neistina iznesenih u ovom dokumentarnom filmu.

Za nastavak teksta kliknite na Opširnije o članku ...

 
Više članaka...
Stranica 11 od 41

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol