Prikupljanje adresa elektroničke pošte

Poštovani članovi Kluba 102. brigade i podupiratelji,

slanjem obavijesti putem elektroničke pošte na Vaše adrese, veliki broj poruka nam se vraća. Molimo sve naše članove i podupiratelje rada Kluba, koji žele dobivati povremene obavijesti putem elektroničke pošte, da nam dostave svoje nove i važeće adrese na našu mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Hvala na Vašoj ažurnosti!

 

Projekcija dokumentarnog filma

Susretljivošću Hrvatskog filmskog saveza i gospođe Vere Robić Škarica u ponedjeljak 19. siječnja 2015. godine u 19:00 sati, u kinu Tuškanac održat će se za članove Kluba VDR 102. br. HV-Novi Zagreb zatvorena projekcija dokumentarnog filma autora Petra Krelje "Oluje se uvijek vraćaju kući" (premijera je održana 23.prosinca 2014.). Ovaj pedesetominutni dokumentarac snimljen je kao ispovjedni iskaz hrvatskog branitelja i pripadnika 102.br.HV gsp. Roberta Međurečana. U dijelu filma obrađena je i operacija VIHOR. Gsp. Međurečan je autor romana "Prodajem odličja, prvi vlasnik" i "Kad jaganjci utihnu u Zdihovu". Poslije projekcije predviđen je razgovor i druženje sa autorima.

 

 

Božićna čestitka

Sretan Božić i blagoslovljenu 2015. godinu, želi svim članovima, njihovim obiteljima, obiteljima naših poginulih suboraca kao i svim ljudima dobre volje

KLUB VDR 102. br. HV - NOVI ZAGREB

 

Obilježen je 13. prosinac - dan sjećanja na poginule suborce u operaciji VIHOR i Domovinskom ratu

U subotu 13. prosinca 2014. godine održali smo prigodnu komemoraciju za sve stradale naše suborce u operaciji VIHOR. Nadahnut i dostojanstven program realizirali smo sa Udrugom ratnih veterana 2."A" brigade "GROMOVI" i Mjesnim odborom Šišinec. Sveta misa zadušnica za sve poginule i preminule pripadnike 102. br. HV - Novi Zagreb služila se je u 18.30 sati u župnoj crkvi Svetog Križa u Sigetu.

O komemoraciji i slike možete pogledati klikom dolje na Opširnije o članku

 

Zimovanje djece hrvatskih branitelja Grada Zagreba

Gradski ured za branitelje slijedom Odluke o socijalnoj skrbi (Službeni glasnik Grada Zagreba 10/12, 4/13) provodi organizirano zimovanje za sedamdesetero (70) djece hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata osnovnoškolskog uzrasta s prebivalištem u gradu Zagrebu koji su slabijeg socijalno ekonomskog statusa. Zimovanje se provodi u Domu Crvenog križa na Sljemenu od 2. siječnja do 9. siječnja. Zahtjevi za zimovanje se zaprimaju u Gradskom uredu za branitelje, Zagreb, Vodnikova 14, od 12. prosinca 2014. godine do popunjenosti kapaciteta, a potrebne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 01/6100385 ili 01/6100343.

 
Više članaka...
Stranica 11 od 40

Pristupnica u Klub

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol