IZVJEŠTAJNA GODIŠNJA SKUPŠTINA

U petak 22. veljače 2019 god. u prostorima DVD " Mala Mlaka" održana je Redovna izvještajna Skupština Kluba veterana Domovinskog rata 102. br. HV.- Novi Zagreb. Skupštini je nazočilo 40-a članova koji su prihvatili predloženi  Dnevni red.

Predsjednik Željko Vranić podnio je izvještaj o radu Kluba 102. brigade u 2018. god. Osnovni naglasak rada kluba bio je na aktivnostima čuvanja Spomena na poginule branitelja 102. br. HV, na ratni put brigade i sve njene pripadnike. Taj osnovni cilj Kluba 102. brigade ostvarujemo organiziranjem raznih događanja kao što su:

 

Poziv na izvještajnu godišnju Skupštinu

IZVJEŠTAJNA GODIŠNJA SKUPŠTINA će se održati u petak 22. veljače 2019.

s početkom u 19.00 sati, u prostorijama DVD-a Mala Mlaka, Malomlačka 91

Priključite se radu skupštine prema predloženom Dnevnom redu :

1. Izbor radnog predsjedništva i drugih tijela potrebnih za rad skupštine

2. Izvještaj o radu kluba za proteklu godinu

3. Izvještaj o financijskom poslovanju za proteklu godinu

4. Rasprava i glasovanje o prethodnim izvještajima

5. Plan i program rada te financijski plan za 2019. godinu

6. Odluka o iznosu članarine za 2019.

7. Razno

8. Završna riječ

Nadamo se Vašem dolasku, sudjelovanju u radu Skupštine i druženju sa Vama nakon završetka rada Skupštine uz prigodni domjenak.

Predsjednik Kluba VDR 102. br. HV - Novi Zagreb

Željko Vranić

 

 

OŠ ODRA - otkrivanje spomen ploče

 

Klub VDR 102. br. HV - Novi Zagreb 25. siječnja 2019. godine otkrio je Spomen ploču u OŠ Odra za poginule branitelje u Domovinskom ratu, a koji su ujedno i bili učenici te škole. Vjerujemo kako će njihova imena upisana u tvrdi kamen, svjedočiti trajno sadašnjim i budućim generacijama učenika te škole na njihovoj hrabrosti i žrtvi koju su ugradili u temelje današnje samostalne i slobodne Republike Hrvatske. Spomen ploču su svečano otkrili sin i sestra naših poginulih suboraca Zdravka Fiolića i Darka Đumlijana. Zahvaljujemo ravnatelju škole gospodinu Vatroslavu Gabriću te Gradu Zagrebu što su prepoznali ovu našu inicijativu.

Klikom miša na Opširnije o članku možete vidjeti nekoliko prigodnih fotografija.

 

Otkrivanje spomen ploče

 

Poštovani,

sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate otkrivanje spomen ploče postavljene za trajno sjećanje na poginule hrvatske branitelje iz Domovinskog rata - nekadašnje učenike O.Š. Odra,koja će se održati u petak, 25.siječnja 2019.g. s početkom u 19 sati u O.Š. Odra, Đačka 5.

Predsjednik Kluba VDR.102.br.Hv. - Novi Zagreb

Željko Vranić

 

 
Više članaka...
Stranica 2 od 44

Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol