SRETAN VAM USKRS

Isus je u središtu otajstva Uskrsa, jer on se žrtvovao i bio ubijen na križu za sve ljude i njihovu slobodu te treći dan uskrsnuo od mrtvih,kao pobjednik nad smrću i nad grijehom, nad svakim zlom. On je umro i uskrsnuo za nas ljude, da bi nama pokazao pravi smisao ljudskog života.

Sretan Vam Uskrs, blagdan Kristove pobjede nad smrću, grijehom i zlom!

Klub VDR 102. br. HV - Novi Zagreb

 

   

IZVJEŠTAJNA GODIŠNJA SKUPŠTINA

U petak 22. veljače 2019 god. u prostorima DVD " Mala Mlaka" održana je Redovna izvještajna Skupština Kluba veterana Domovinskog rata 102. br. HV.- Novi Zagreb. Skupštini je nazočilo 40-a članova koji su prihvatili predloženi  Dnevni red.

Predsjednik Željko Vranić podnio je izvještaj o radu Kluba 102. brigade u 2018. god. Osnovni naglasak rada kluba bio je na aktivnostima čuvanja Spomena na poginule branitelja 102. br. HV, na ratni put brigade i sve njene pripadnike. Taj osnovni cilj Kluba 102. brigade ostvarujemo organiziranjem raznih događanja kao što su:

 

Poziv na izvještajnu godišnju Skupštinu

IZVJEŠTAJNA GODIŠNJA SKUPŠTINA će se održati u petak 22. veljače 2019.

s početkom u 19.00 sati, u prostorijama DVD-a Mala Mlaka, Malomlačka 91

Priključite se radu skupštine prema predloženom Dnevnom redu :

1. Izbor radnog predsjedništva i drugih tijela potrebnih za rad skupštine

2. Izvještaj o radu kluba za proteklu godinu

3. Izvještaj o financijskom poslovanju za proteklu godinu

4. Rasprava i glasovanje o prethodnim izvještajima

5. Plan i program rada te financijski plan za 2019. godinu

6. Odluka o iznosu članarine za 2019.

7. Razno

8. Završna riječ

Nadamo se Vašem dolasku, sudjelovanju u radu Skupštine i druženju sa Vama nakon završetka rada Skupštine uz prigodni domjenak.

Predsjednik Kluba VDR 102. br. HV - Novi Zagreb

Željko Vranić

 

 

OŠ ODRA - otkrivanje spomen ploče

 

Klub VDR 102. br. HV - Novi Zagreb 25. siječnja 2019. godine otkrio je Spomen ploču u OŠ Odra za poginule branitelje u Domovinskom ratu, a koji su ujedno i bili učenici te škole. Vjerujemo kako će njihova imena upisana u tvrdi kamen, svjedočiti trajno sadašnjim i budućim generacijama učenika te škole na njihovoj hrabrosti i žrtvi koju su ugradili u temelje današnje samostalne i slobodne Republike Hrvatske. Spomen ploču su svečano otkrili sin i sestra naših poginulih suboraca Zdravka Fiolića i Darka Đumlijana. Zahvaljujemo ravnatelju škole gospodinu Vatroslavu Gabriću te Gradu Zagrebu što su prepoznali ovu našu inicijativu.

Klikom miša na Opširnije o članku možete vidjeti nekoliko prigodnih fotografija.

 
Više članaka...
Stranica 2 od 44

Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol