Kviz „Ratni put 102. brigade HV – Novi Zagreb“

31. siječnja 2012. snimljeno je nekoliko slika, na mjestu gdje su djelovali pripadnici naše 102. brigade HV – Novi Zagreb u Domovinskom ratu. Potrebno je točno navesti ime naselja u kojem su snimljene fotografije.

Prva tri točna odgovora Izvršni odbor Kluba 102. brigade nagradit će sa po jednim primjerkom Monografije 102. brigade.

Mala pomoć, slike bi mogli najlakše prepoznati pripadnici 1. bojne 102. br. HV.

Kliknite na opširnije o članku da bi pregledali fotografije.

 

 

Video mjeseca - veljača 2012.

Dim lights Embed Embed this video on your site

 

Izborni sabor KVDR 102. brigade HV-a za 2012. godinu

ImageU petak 20. siječnja u prostorijama DVD Mala Mlaka održan je peti Izborni sabor Kluba veterana Domovinskog rata 102. brigade HV - Novi Zagreb kojem je nazočilo više od 70 članova Kluba kao i gosti iz Udruge veterana 2. gardijske brigade "Gromovi" i UHVDR Novog Zagreba.

Nakon podnesenih i usvojenih izvješća o radu u 2011. godini u kojima je posebno mjesto našla proslava 20. godišnjice osnivanja Brigade i početka Domovinskog rata te izdavanje Monografije 102. brigade HV Novi Zagreb, izabrano je novo rukovodstvo : u Izvršni odbor: Tomo Krešo Špeletić (predsjednik), Željko Vranić (dopredsjednik), Dragutin Brebrić (tajnik), Stjepan Koran (blagajnik) i Siniša Mihović. U Nadzorni odbor: Milan Gverić (predsjednik), Cebin Damir i Sabolevski Zlatko, a u Sud časti: Zlatko Kutnjak (predsjednik), Đuro Mak i Roman Slovenc.

Ostatak teksta, te dokumente pogledajte klikom na OPŠIRNIJE, a galeriju slika sa izbornog sabora pogledajte OVDJE...

 

Izložba fotografija zagrebačkih zapovjedništava brigada i drugih postrojbi

HVIDRA – Novi Zagreb i Hrvatski veterani Domovinskog rata grada Zagreba priredili su izložbu ratnih fotografija zagrebačkih zapovjedništava brigada i drugih postrojbi. Izložba je otvorena povodom 20-te obljetnice priznavanja Republike Hrvatske u Hrvatskom domu ZAPRUĐE (Meštrovićev trg).

Na izložbi se nalaze i slike vezane uz našu 102. brigadu. Izložbu možete pogledati ponedjeljkom od 8.00 do 12.00 sati, te četvrtkom od 17.00 do 20.00 sati.

 

Članarina za 2012. godinu

Na sjednici Izvršnog odbora Kluba VDR 102.br. HV – Novi Zagreb donesen je prijedlog da visina članarine za 2012. godinu ostaje 100,oo kn. Svaki član kluba uz uplatu godišnje članarine dobit će i jedan primjerak Monografije 102. brigade HV – Novi Zagreb.

Ukoliko će netko biti spriječen u dolasku na Skupštinu, moguće je slanje knjige i plaćanje članarine putem otkupnine, uz pokrivanje troškova pakiranja i poštarine za 150,oo kn.  Dodatne Vaše upite možete poslati putem e-pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Prema Zakonu o Udrugama i vođenju registra svojih članova, Klub u svojim službenim evidencijama koristi OIB svojih članova. Iz tog razloga Vas molimo da dođete na skupštinu sa svojim OIB-om, kako bi smo mogli ažurirati naš Registar članova.

Izborna skupština će se održati u prostorijama DVD-a Mala Mlaka u petak, 20. siječnja 2012. godine u 18.00 sati.

 
Više članaka...
Stranica 31 od 43

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol