Komemoracija 2011. - Šišinec

Povodom 20. obljetnice vojne akcije "VIHOR", Klub veterana domovinskog rata 102. brigade HV – Novi Zagreb održao je komemoraciju – polaganje vijenaca i paljenje svijeća na spomeniku poginulim braniteljima u Spomen gaju 102. brigade u Šišincu.

Komemoraciji su prisustvovali obitelji poginulih pripadnika, Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade "Gromovi", ratni zapovjednici 102. brigade , načelnik općine Lekenik, i predstavnicima Sisčko-moslavačke županije.

Galeriju slika sa komemoracije pogledajte OVDJE, a za nastavak članka kliktine na OPŠIRNIJE O ČLANKU.

 

Predstavljanje monografije 102. brigade HV Novi Zagreb

ImageKlub veterana 102. brigade HV Novi Zagreb ima čast pozvati Vas na predstavljanje Monografije 102. brigade HV Novi Zagreb.

Predstavljanje će se održati u ponedeljak, 19. prosinca 2011. u 18.oo sati u Velikoj dvorani Hrvatskog novinarskog društva, ZAGREB, Perkovčeva 2/I.

 

Poziv na polaganje vijenca u Šišincu 2011.

ImagePovodom 20-te godišnjice prve ratne akcije VIHOR Klub udruge veterana domovinskog rata 102. br. HV., dana 13. prosinca 2011. (utorak) u 11.00 sati položit će cvijeće i zapaliti svijeće u spomen gaju u Šišincu.

Ove godine obilježit ćemo ovaj dan zajedno sa obiteljima poginulih i Udrugom ratnih veterana 2. gardijske brigade "GROMOVI". Iza polaganja vijenaca, u 11.15 sati u župnoj crkvi sv. Marte u Šišincu služit će se sveta Misa zadušnica za poginule branitelje u ovoj akciji. Svetu Misu predvodit će don Milenko Majić, vojni kapelan vojne kapelanije Svetoga Ilije Proroka iz Petrinje.

Istog dana 13.prosinca 2011. u 18.30 u crkvi SVETOG KRIŽA u Sigetu služit će se misa zadušnica za sve poginule branitelje 102.br. HV.

 

Vukovar 2011.

Povodom obilježavanja 20-godišnjice od tragičnog pada Vukovara, članovi Kluba 102-brigade posjetili su Vukovar i mjesta stradavanja hrvatskih branitelja i civila.


Galeriju slika sa obljetice pogledajte OVDJE.

 

Monografija 102. brigade HV u završnoj fazi izdavanja

Image Poštovani prijatelji i suborci iz 102. brigade HV – NOVI ZAGREB, ovim putem Vas obavještavamo, kako je uredništvo Monografije 102. brigade HV u završnoj fazi izdavanja. U pripremi je tisak naše Monografije.

U želji da objavimo što veći broj kvalitetnih fotografija molimo Vas za pomoć. Molimo Vas da nam omogućite skeniranje Vaših ratnih fotografija.  Osobito naglašavamo potrebu za fotografijama sa ratišta na rijeci Kupi, Dubrovačkog i Posavskog ratišta. Molimo Vas da nas kontaktirate oko dogovora za skeniranje fotografija.

 
Više članaka...
Stranica 31 od 41

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol