Turnir u šahu

Dana 26. 03.. 2010. godine, se u organizaciji UDVDR RH PGZ KDVDR Botinec, UŠR "Veteran 91", te ŠK "Hrvatski branitelj 90-91", održao Turnir u šahu, kadet-junior, povodom Dana branitelja grada Zagreba. Sudjelovala su djeca branitelja našega naselja i djeca branitelja HVIDR-a Dubrava. Podršku događanju je pružio svojim  dolaskom predsjednik Gradske četvrti N. Zagreb, zapad, Jadranko Baturić.

Nakon završetka Turnira, djeca su zapalila svijećice podno Spomen obilježja poginulim braniteljima Botinca. Turnir je održan nakon završene Male škole šaha, kadet-junior, a pod vodstvom gospodina Livić Ranka.

Koristimo priliku i pozivamo zainteresiranu djecu,(uzrast kadet-junior) ne samo branitelja, već sve  koji bi željeli naučiti igrati šah, da se uključe u Malu školu šaha, jer mi nastavljamo dalje. Predsjednik UDVDR RH PGZ KDVDR Botinec - Rihtar Vladimir

Pod opširnije pogledajte nekoliko fotografija sa turnira.

 

Objava registra branitelja

Uključite se u raspravu i recite nam svoje mišljenje o objavi registra branitelja. Kliknite na Komentar i ukoliko ste registirani možete ostaviti komentar. Ukoliko ne želite obralagati svoje mišljenje, jednostavno na desnoj strani portala glasajte u anketi.

 

Održan Izvještajni sabor 102. brigade HV Novi Zagreb

ImageU utorak 26. siječnja u DVD Mala Mlaka održan je, u prisustvu 29 članova, Izvještajni sabor Kluba veterana 102. brigade HV Novi Zagreb. U raspravi,nakon podnesenih izvješća o radu i financijskom poslovanju (Sud časti se nije sastajao jer nije bilo potrebe) u raspravi je najviše riječi bilo o potrebi da se nastave nastojanja oko izdavanja Monografije 102. brigade.Naime, u proteklih godinu dana nastojanja da se prikupe inicijalna sredstva za izradu Povjesnice nisu bila uspješna zbog recesijskih kretanja u zemlji.Stoga je zaključeno da se učine novi napori, jednako kao i za završetak akcije oko imenovanja jednog parka u Novom Zagrebu imenom 102. brigade.

Ostatak teksta, te dokumente pogledajte klikom na OPŠIRNIJE...

 

Isplata dividendi

Isplata dividendi iz Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (Fond HB) bit će provedena do kraja godine. Isplata dividendi bila je najavljena do kraja studenog, no do kraćeg pomicanja isplate roka došlo je zbog zakonskih i tehničkih izmjena.

Ostatak teksta o isplati dividendi pročitajte preuzimanjem .PDF dokumenta koji se nalazi OVDJE.

 

Izvještajni sabor 102. brigade HV-a

Dana 26. siječnja 2010. (utorak) u 18:00 sati održat će se Izvještajni sabor Kluba veterana Domovinskog rata 102.brigade HV – NOVI ZAGREB. Sabor će se održati u Vatrogasnom domu DVD Mala Mlaka, Malomlačka 91 u Maloj Mlaki. Članovi Izvršnog odbora Vas pozivaju da se odazovete u što većem broju. Molimo Vas da o održavanju Sabora obavijestite sve Vaše suborce i prijatelje iz 102. brigade. 

Čitajući  pojedine Vaše komentare na našoj web stranici  primijetili smo nekoliko komentara u kojima se osjeća gorčina, nezadovoljstvo ……   Upravo je članstvo i rad u Klubu veterana 102. brigade mjesto da se sada, sa vremenskim odmakom neki događaji, propusti ili nesnalaženja razjasne i stave u kontekst vremena u kojem su se dogodili.

Osnovna zadaća ovog Kluba i nas veterana 102. brigade je da se vrijeme ponosa i slave ne zaboravi. 

Ne zaboravite, 26.01.2010. u 18:00 sati se vidimo u DVD Mala Mlaka.

 
Više članaka...
Stranica 33 od 39

Pristupnica u Klub

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol