Isplata dividendi

Isplata dividendi iz Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (Fond HB) bit će provedena do kraja godine. Isplata dividendi bila je najavljena do kraja studenog, no do kraćeg pomicanja isplate roka došlo je zbog zakonskih i tehničkih izmjena.

Ostatak teksta o isplati dividendi pročitajte preuzimanjem .PDF dokumenta koji se nalazi OVDJE.

 

Izvještajni sabor 102. brigade HV-a

Dana 26. siječnja 2010. (utorak) u 18:00 sati održat će se Izvještajni sabor Kluba veterana Domovinskog rata 102.brigade HV – NOVI ZAGREB. Sabor će se održati u Vatrogasnom domu DVD Mala Mlaka, Malomlačka 91 u Maloj Mlaki. Članovi Izvršnog odbora Vas pozivaju da se odazovete u što većem broju. Molimo Vas da o održavanju Sabora obavijestite sve Vaše suborce i prijatelje iz 102. brigade. 

Čitajući  pojedine Vaše komentare na našoj web stranici  primijetili smo nekoliko komentara u kojima se osjeća gorčina, nezadovoljstvo ……   Upravo je članstvo i rad u Klubu veterana 102. brigade mjesto da se sada, sa vremenskim odmakom neki događaji, propusti ili nesnalaženja razjasne i stave u kontekst vremena u kojem su se dogodili.

Osnovna zadaća ovog Kluba i nas veterana 102. brigade je da se vrijeme ponosa i slave ne zaboravi. 

Ne zaboravite, 26.01.2010. u 18:00 sati se vidimo u DVD Mala Mlaka.

 

Posjet Spomen Gaju 102. brigade u Šišincu

U povodu 18. godišnjice  prve ratne akcije „VIHOR“ 102. brigade HV (Novi Zagreb), posjećen je 13.12.2009. Spomen gaj u Šišincu. Članovi Kluba i bivši pripadnici102. brigade, u čast poginulim suborcima i prijateljima, položili su vijenac . Svijeće su zapaljene kod spomenika, križa i na samom mjestu prijelaza preko rijeke Kupe. Ove godine zapažen je veliki broj prisutnih, možda i najveći do sada. Prema slobodnoj procjeni preko 60-ak osoba odvojilo je svoje slobodno vrijeme i u hladno prosinačko nedjeljno jutro odalo je počast Bojovnicima 102. brigade, palima za ostvarenje sna o slobodnoj i samostalnoj Republici Hrvatskoj.  

U crkvi Svetog križa  - Siget održana je misa Zadušnica za poginule branitelje. U kratkom druženju sa pojedinim članovima obitelji poginulih ponovno su se u naše misli vratili naši poginuli suborci. Vrijeme nam brzo prolazi, ali u njihovim obiteljima je ostala velika praznina.  Neka im je vječna slava.

U redizajniranoj galeriji slika potražite fotografije sa ovog događaja.

 

Sretan Božić i nova 2010. godina

Božić bijeli radostan i svet, možda takav jedan dan zbliži cijeli svijet. Noćas će nas grijati okićeni bor, a naša srca će sijati kao carski dvor.

Ovom porukom želimo čestitati i zaželjeti sretan i blagoslovljen Božić, te uspješnu novu 2010. godinu svim braniteljima, prijateljima i posjetiteljima portala 102. zagrebačke brigade. Kao jedan od poklona darujemo Vam redizajniran portal. Nadamo se da ćete se kao i do sada na njemu ugodno osjećati.

 

Dođite i odajte počast našim poginulim suborcima!

ImagePovodom godišnjice prve ratne akcije „VIHOR“ 102. br. HV. Klub udruge veterana domovinskog rata 102. br. HV., dana 13. prosinca 2009 .(nedjelja) u 10.00 sati položit će cvijeće i zapaliti svijeće u spomen gaj u Šišincu.

Istog dana 13.prosinca 2009. (nedjelja) u 18.30 u crkvi SVETOG KRIŽA u Sigetu služit će se misa zadušnica za sve poginule branitelje 102.br. HV.

 
Više članaka...
Stranica 35 od 40

Pristupnica u Klub

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol