Poziv za obilježavanje Dana državnosti i dana Botinca

Image

Program događanja pogledajte pod opširnije....

 

Sretan Uskrs

Image Zar ne osjećašš proljeće u svojem srcu? Uskrs je vrijeme nastajanja novoga! Vrijeme za novi žživot.

Sretan Uskrs i puno Božžjeg blagoslova žželimo svim posjetiteljima portala, svim braniteljima i prijateljima!

Vašši administratori, moderatori, redakcija portala i svi članovi 102. zagrebačke brigade.

 

Turnir u šahu

Dana 26. 03.. 2010. godine, se u organizaciji UDVDR RH PGZ KDVDR Botinec, UŠR "Veteran 91", te ŠK "Hrvatski branitelj 90-91", održao Turnir u šahu, kadet-junior, povodom Dana branitelja grada Zagreba. Sudjelovala su djeca branitelja našega naselja i djeca branitelja HVIDR-a Dubrava. Podršku događanju je pružio svojim  dolaskom predsjednik Gradske četvrti N. Zagreb, zapad, Jadranko Baturić.

Nakon završetka Turnira, djeca su zapalila svijećice podno Spomen obilježja poginulim braniteljima Botinca. Turnir je održan nakon završene Male škole šaha, kadet-junior, a pod vodstvom gospodina Livić Ranka.

Koristimo priliku i pozivamo zainteresiranu djecu,(uzrast kadet-junior) ne samo branitelja, već sve  koji bi željeli naučiti igrati šah, da se uključe u Malu školu šaha, jer mi nastavljamo dalje. Predsjednik UDVDR RH PGZ KDVDR Botinec - Rihtar Vladimir

Pod opširnije pogledajte nekoliko fotografija sa turnira.

 

Objava registra branitelja

Uključite se u raspravu i recite nam svoje mišljenje o objavi registra branitelja. Kliknite na Komentar i ukoliko ste registirani možete ostaviti komentar. Ukoliko ne želite obralagati svoje mišljenje, jednostavno na desnoj strani portala glasajte u anketi.

 

Održan Izvještajni sabor 102. brigade HV Novi Zagreb

ImageU utorak 26. siječnja u DVD Mala Mlaka održan je, u prisustvu 29 članova, Izvještajni sabor Kluba veterana 102. brigade HV Novi Zagreb. U raspravi,nakon podnesenih izvješća o radu i financijskom poslovanju (Sud časti se nije sastajao jer nije bilo potrebe) u raspravi je najviše riječi bilo o potrebi da se nastave nastojanja oko izdavanja Monografije 102. brigade.Naime, u proteklih godinu dana nastojanja da se prikupe inicijalna sredstva za izradu Povjesnice nisu bila uspješna zbog recesijskih kretanja u zemlji.Stoga je zaključeno da se učine novi napori, jednako kao i za završetak akcije oko imenovanja jednog parka u Novom Zagrebu imenom 102. brigade.

Ostatak teksta, te dokumente pogledajte klikom na OPŠIRNIJE...

 
Više članaka...
Stranica 35 od 41

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol