Poziv povodom Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti

Image

Povodom  Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti, pod opširnije Vam poklanjamo jedan video koji će Vam se svidjeti.

 

Obavijest o raftingu

ImageDragi suborci, štovatelji 102. brigde HV-a, pozivate se 29. srpnja 2009. - Dan Sv. Marte, u selo Šišinec, da na obali Kupe dočekate sudionike 8. raftinga Pokupsko - Sisak, u organizaciji UHDRV Sisak - Klub Vrbina, između 9:00 i 10:00 h.

Organizator i sudionici će nakon pristajanja položiti vijenac u slavu poginulih branitelja 102. brigade HV-a i ostalih branitelja. Sveta misa zadušnica je oko 11 sati u crkvi Sv. Marte u Šišincu, a poslije slijedi druženje na obali Kupe.

Dođite sa obitelji i prijateljima.

 

Proslavljen Dan Državnosti

Image Kao i svake godine do sada, od osnivanja KDVDR Botinec, proslavili smo taj veliki praznik za sve nas, Dan državnosti, lijepo i nadasve dostojanstveno. Zajedno su se zavijorile zastave postrojbi proistekle iz Domovinskog rata, mimohod ulicama naselja, dečki u vojnim odorama u počasnom postroju ispred Spomen obilježja. Polaganjem vijenaca i prigodnim programom obilježili smo Dan državnosti.

Proslavu smo završili ugodnim druženjem svih prisutnih branitelja i građana naselja Botinec, uz vojnički grah! Ponosni smo na ta naša obilježavanja, jer smo sve svjesniji da takva okupljanja i proslave među braniteljskom populacijom ima sve manje i da su danas sve više rijetkost. Nažalost.

Mi se trudimo biti dosljedni našem sloganu "DA SE NE ZABORAVI"

 

Dan Državnosti i Dan Botinca

Svim braniteljima i članovima 102. brigade čestitamo Dan Državnosti!!

Image

 

SPOMEN GAJ U ŠIŠINCU SJAJI NOVIM SJAJEM

Image U subotu18. travnja,kako je bilo dogovoreno, po prekrasnu proljetnom danu u 9 sati ujutro ispred doma DVD Mala Mlaka našlo se devet vatrogasaca (Dragutin Brebrić,Tomislav Mateša, Danijel Mateša,Juraj Naglić,Zvonko Naglić,Boris Fiolić,Andrijana Fiolić, Ninoslav Fiolić i Ivan Šopar) od kuda su sa svojim džipom i vatrogasnim kolima,nakon dogovora s članovima UO Kluba veterana 102. brigade Mihovićem,Vranićem i Špeletićem krenuli put Šišinca. Oko 10 sati ondje su ih po dolasku već čekali Hren,Valentić i braća Smrekar pa je akcija čišćenja kamenih dijelova spomenika poginulim braniteljima 102. brigade mogla početi.

 
Više članaka...
Stranica 36 od 39

Pristupnica u Klub

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol