Isplata dividendi

Isplata dividendi iz Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (Fond HB) bit će provedena do kraja godine. Isplata dividendi bila je najavljena do kraja studenog, no do kraćeg pomicanja isplate roka došlo je zbog zakonskih i tehničkih izmjena.

Ostatak teksta o isplati dividendi pročitajte preuzimanjem .PDF dokumenta koji se nalazi OVDJE.

 

Izvještajni sabor 102. brigade HV-a

Dana 26. siječnja 2010. (utorak) u 18:00 sati održat će se Izvještajni sabor Kluba veterana Domovinskog rata 102.brigade HV – NOVI ZAGREB. Sabor će se održati u Vatrogasnom domu DVD Mala Mlaka, Malomlačka 91 u Maloj Mlaki. Članovi Izvršnog odbora Vas pozivaju da se odazovete u što većem broju. Molimo Vas da o održavanju Sabora obavijestite sve Vaše suborce i prijatelje iz 102. brigade. 

Čitajući  pojedine Vaše komentare na našoj web stranici  primijetili smo nekoliko komentara u kojima se osjeća gorčina, nezadovoljstvo ……   Upravo je članstvo i rad u Klubu veterana 102. brigade mjesto da se sada, sa vremenskim odmakom neki događaji, propusti ili nesnalaženja razjasne i stave u kontekst vremena u kojem su se dogodili.

Osnovna zadaća ovog Kluba i nas veterana 102. brigade je da se vrijeme ponosa i slave ne zaboravi. 

Ne zaboravite, 26.01.2010. u 18:00 sati se vidimo u DVD Mala Mlaka.

 

Posjet Spomen Gaju 102. brigade u Šišincu

U povodu 18. godišnjice  prve ratne akcije „VIHOR“ 102. brigade HV (Novi Zagreb), posjećen je 13.12.2009. Spomen gaj u Šišincu. Članovi Kluba i bivši pripadnici102. brigade, u čast poginulim suborcima i prijateljima, položili su vijenac . Svijeće su zapaljene kod spomenika, križa i na samom mjestu prijelaza preko rijeke Kupe. Ove godine zapažen je veliki broj prisutnih, možda i najveći do sada. Prema slobodnoj procjeni preko 60-ak osoba odvojilo je svoje slobodno vrijeme i u hladno prosinačko nedjeljno jutro odalo je počast Bojovnicima 102. brigade, palima za ostvarenje sna o slobodnoj i samostalnoj Republici Hrvatskoj.  

U crkvi Svetog križa  - Siget održana je misa Zadušnica za poginule branitelje. U kratkom druženju sa pojedinim članovima obitelji poginulih ponovno su se u naše misli vratili naši poginuli suborci. Vrijeme nam brzo prolazi, ali u njihovim obiteljima je ostala velika praznina.  Neka im je vječna slava.

U redizajniranoj galeriji slika potražite fotografije sa ovog događaja.

 

Sretan Božić i nova 2010. godina

Božić bijeli radostan i svet, možda takav jedan dan zbliži cijeli svijet. Noćas će nas grijati okićeni bor, a naša srca će sijati kao carski dvor.

Ovom porukom želimo čestitati i zaželjeti sretan i blagoslovljen Božić, te uspješnu novu 2010. godinu svim braniteljima, prijateljima i posjetiteljima portala 102. zagrebačke brigade. Kao jedan od poklona darujemo Vam redizajniran portal. Nadamo se da ćete se kao i do sada na njemu ugodno osjećati.

 

Dođite i odajte počast našim poginulim suborcima!

ImagePovodom godišnjice prve ratne akcije „VIHOR“ 102. br. HV. Klub udruge veterana domovinskog rata 102. br. HV., dana 13. prosinca 2009 .(nedjelja) u 10.00 sati položit će cvijeće i zapaliti svijeće u spomen gaj u Šišincu.

Istog dana 13.prosinca 2009. (nedjelja) u 18.30 u crkvi SVETOG KRIŽA u Sigetu služit će se misa zadušnica za sve poginule branitelje 102.br. HV.

 
Više članaka...
Stranica 36 od 41

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol