Poziv povodom Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti

Image

Povodom  Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti, pod opširnije Vam poklanjamo jedan video koji će Vam se svidjeti.

 

Obavijest o raftingu

ImageDragi suborci, štovatelji 102. brigde HV-a, pozivate se 29. srpnja 2009. - Dan Sv. Marte, u selo Šišinec, da na obali Kupe dočekate sudionike 8. raftinga Pokupsko - Sisak, u organizaciji UHDRV Sisak - Klub Vrbina, između 9:00 i 10:00 h.

Organizator i sudionici će nakon pristajanja položiti vijenac u slavu poginulih branitelja 102. brigade HV-a i ostalih branitelja. Sveta misa zadušnica je oko 11 sati u crkvi Sv. Marte u Šišincu, a poslije slijedi druženje na obali Kupe.

Dođite sa obitelji i prijateljima.

 

Proslavljen Dan Državnosti

Image Kao i svake godine do sada, od osnivanja KDVDR Botinec, proslavili smo taj veliki praznik za sve nas, Dan državnosti, lijepo i nadasve dostojanstveno. Zajedno su se zavijorile zastave postrojbi proistekle iz Domovinskog rata, mimohod ulicama naselja, dečki u vojnim odorama u počasnom postroju ispred Spomen obilježja. Polaganjem vijenaca i prigodnim programom obilježili smo Dan državnosti.

Proslavu smo završili ugodnim druženjem svih prisutnih branitelja i građana naselja Botinec, uz vojnički grah! Ponosni smo na ta naša obilježavanja, jer smo sve svjesniji da takva okupljanja i proslave među braniteljskom populacijom ima sve manje i da su danas sve više rijetkost. Nažalost.

Mi se trudimo biti dosljedni našem sloganu "DA SE NE ZABORAVI"

 

Dan Državnosti i Dan Botinca

Svim braniteljima i članovima 102. brigade čestitamo Dan Državnosti!!

Image

 

SPOMEN GAJ U ŠIŠINCU SJAJI NOVIM SJAJEM

Image U subotu18. travnja,kako je bilo dogovoreno, po prekrasnu proljetnom danu u 9 sati ujutro ispred doma DVD Mala Mlaka našlo se devet vatrogasaca (Dragutin Brebrić,Tomislav Mateša, Danijel Mateša,Juraj Naglić,Zvonko Naglić,Boris Fiolić,Andrijana Fiolić, Ninoslav Fiolić i Ivan Šopar) od kuda su sa svojim džipom i vatrogasnim kolima,nakon dogovora s članovima UO Kluba veterana 102. brigade Mihovićem,Vranićem i Špeletićem krenuli put Šišinca. Oko 10 sati ondje su ih po dolasku već čekali Hren,Valentić i braća Smrekar pa je akcija čišćenja kamenih dijelova spomenika poginulim braniteljima 102. brigade mogla početi.

 
Više članaka...
Stranica 38 od 41

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol