Obavijest

Image Neka se gospodin ZVONIMIR RAŠIĆ (pripadnik pristožernog zaštitnog odjeljenja 102. brigade) hitno javi gsb. Stjepanu Berteku.

Ukoliko netko pozna gospodina Zvonimira Rašića, moli se da pomogne u realizaciji ove obavijesti. Hvala!

 

Poziv povodom Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti

Image

Povodom  Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti, pod opširnije Vam poklanjamo jedan video koji će Vam se svidjeti.

 

Obavijest o raftingu

ImageDragi suborci, štovatelji 102. brigde HV-a, pozivate se 29. srpnja 2009. - Dan Sv. Marte, u selo Šišinec, da na obali Kupe dočekate sudionike 8. raftinga Pokupsko - Sisak, u organizaciji UHDRV Sisak - Klub Vrbina, između 9:00 i 10:00 h.

Organizator i sudionici će nakon pristajanja položiti vijenac u slavu poginulih branitelja 102. brigade HV-a i ostalih branitelja. Sveta misa zadušnica je oko 11 sati u crkvi Sv. Marte u Šišincu, a poslije slijedi druženje na obali Kupe.

Dođite sa obitelji i prijateljima.

 

Proslavljen Dan Državnosti

Image Kao i svake godine do sada, od osnivanja KDVDR Botinec, proslavili smo taj veliki praznik za sve nas, Dan državnosti, lijepo i nadasve dostojanstveno. Zajedno su se zavijorile zastave postrojbi proistekle iz Domovinskog rata, mimohod ulicama naselja, dečki u vojnim odorama u počasnom postroju ispred Spomen obilježja. Polaganjem vijenaca i prigodnim programom obilježili smo Dan državnosti.

Proslavu smo završili ugodnim druženjem svih prisutnih branitelja i građana naselja Botinec, uz vojnički grah! Ponosni smo na ta naša obilježavanja, jer smo sve svjesniji da takva okupljanja i proslave među braniteljskom populacijom ima sve manje i da su danas sve više rijetkost. Nažalost.

Mi se trudimo biti dosljedni našem sloganu "DA SE NE ZABORAVI"

 

Dan Državnosti i Dan Botinca

Svim braniteljima i članovima 102. brigade čestitamo Dan Državnosti!!

Image

 
Više članaka...
Stranica 39 od 43

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol