Posjet Spomen Gaju 102. brigade u Šišincu

Image U subotu 15. ožujka tri pripadnika brigade (Vranić, Valentić, Špeletić) posjetili su Spomen gaj 102. brigade u Šišincu. Kod skretanja sa ceste Zagreb-Sisak za Letovanić iz pravca Siska nema više putokaza za Spomen gaj. Nismo uspjeli ustanoviti kako je nestao. Trebat će ga nadomjestiti. U galeriju slika smo dodali fotografije vezane uz posjet Šišincu, pa stoga ne čekajte nego kliknite OVDJE i pogledajte fotografije..

 

Video o hrvatskoj vojsci

Image Danas smo Vam pripremili jedan video koji prikazuje hrvatsku vojsku.

Nekoliko informacija o hrvatskoj vojsci:
Oružane snage Republike Hrvatske (kratica OSRH) službeni je naziv za Hrvatsku vojsku. Oružane snage štite suverenitet i neovisnost Republike Hrvat­ske te brane njezinu teritorijalnu cjelovitost, što im je glavna zadaća. Pored toga, OSRH mogu sudjelovati u međunarodnim mirovnim, humanitarnim i drugim operacijama i misijama, obavljati odre­đene zadatke u stanju neposredne ugroženosti te pružati pomoć institucijama civilne vlasti i stanovništvu u slučaju prirodnih, tehničko-tehnoloških i ekoloških nesreća.

Klikom na opširnije ulazite u dio portala gdje se nalazi video....

 

Novosti na portalu

Image U galeriju je dodan set slika iz prosinca 2007. kada smo posjetili spomen obilježje palim borcima 102. zagrebačke brigade.

Također smo dodali nekoliko zanimljivih tekstova, koji se nadamo da će Vam se svidjeti.

Sa radom je započeo i forum, koji je u sklopu portala. Da bi mogli sudjelovati u raspravama i diskusijama na forumu potrebno je prije izvršiti REGISTRACIJU i ulogirati se.

Nadamo se da Vam se nove promjene sviđaju.

 

Sabor 102. zagrebačke brigade

Image 27. veljače 2008 godine održan je sabor 102. zagrebačke brigade. Na saboru su se donijele neke važne odluke, koje su bitne za nastavak rada brigade.

Jedna od odluka sabora je i ta da se pokrene web stranica brigade.

Kliknite na opširnije kako bi preuzeli dokumente sa sabora u .pdf formatu....

 

Portal i forum 102. zagrebačke brigade

Image Od danas 102. zagrebačka brigada ima svoj web portal, na kojemu će Vas obavještavati o raznim zanimljivostima i informacijama vezanima uz brigadu.

Trenutno je portal još u izradi, ali nadamo se da će ubrzo biti radovi privedeni kraju. Neke od zanimljivosti koje će portal imati su forum, galerija slika, knjiga gostiju....

Nadamo se da željno čekate da portal osvane u punom sjaju.

 
Stranica 43 od 43

Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol