Obilježavanje 26. obljetnice VO Vihor

Obilježavanje 26. obljetnice vojne operacije VIHOR obilježiti će se u subotu 16. prosinca 2017.g. u  Spomen gaju 102. brigade u selu Šišinec s početkom u 11:00 sati.

Protokol pročitajte klikom miša na Opširnije o članku .....

 

Humanitarna akcija prikupljanja knjiga

Pozivamo članove Kluba 102. brigade i naše prijatelje da se pridruže humanitarnoj akciji prikupljanja knjiga za bolnicu hrvatskih ratnih veterana „Hrvatski ponos“ u gradu Kninu. Ovu akciju je pokrenula Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja.

Svoje pročitane knjige (prikladne za bolničku knjižnicu) možete dostaviti u sjedište Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske - Podružnica Grada Zagreba, Fabkovićeva 1/II i to svakog utorka i četvrtka od 11:00 do 13:00 sati. Za više informacija možete kontaktirati voditelja kulturne i humanitarne djelatnosti gospodina Dubravka Slovića (kontakt mob: 091 5840 980).

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem odazivu.

Upravni odbor Kluba 102. brigade

 

Obavijest o smrti

U 62. godini života preminuo je Milan Smolčak, naš član i pripadnik 102. br. HV - Novi Zagreb od 1992. godine i sudionik VRO OLUJA. Pogreb našeg suborca biti će u petak 25. kolovoza u 15:00 sati iz mrtvačnice u Lučkom.

Počivao u miru Božjem!

 

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O HRVATSKIM BRANITELJIMA I STRADALNICIMA DOMOVINSKOG RATA

Otvorena je Javna rasprava i savjetovanje o Nacrtu prijedloga zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Ministarstvo hrvatskih branitelja otvorilo je dana 23. lipnja 2017. godine javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji u skraćenom trajanju savjetovanja do 7. srpnja 2017. godine, zbog opravdanih razloga koji su bili naznačeni u opisu savjetovanja. Zbog velikog interesa javnosti, javno savjetovanje se produljuje do 22. srpnja 2017. godine. Savjetovanje je otvoreno do: 22.7.2017.

Pozivamo Vas da se uključite svojim prijedlozima i komentarima. Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=5567

 

 

U znak sjećanja

31. svibnja 2017. godine članovi Upravnog odbora Kluba VDR 102. br. HV - Novi Zagreb su pred početak radne sjednice položili u znak sjećanja i pažnje na sve svoje poginule suborce vijenac i zapalili svijeću ispod spomen ploče Zdravku Fioliću na društvenom domu Mala Mlaka.

Slike možete vidjeti klikom miša na Opširnije o članku ....

 
Više članaka...
Stranica 5 od 43

Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol