Obavijest o smrti

U 62. godini života preminuo je Milan Smolčak, naš član i pripadnik 102. br. HV - Novi Zagreb od 1992. godine i sudionik VRO OLUJA. Pogreb našeg suborca biti će u petak 25. kolovoza u 15:00 sati iz mrtvačnice u Lučkom.

Počivao u miru Božjem!

 

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O HRVATSKIM BRANITELJIMA I STRADALNICIMA DOMOVINSKOG RATA

Otvorena je Javna rasprava i savjetovanje o Nacrtu prijedloga zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Ministarstvo hrvatskih branitelja otvorilo je dana 23. lipnja 2017. godine javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji u skraćenom trajanju savjetovanja do 7. srpnja 2017. godine, zbog opravdanih razloga koji su bili naznačeni u opisu savjetovanja. Zbog velikog interesa javnosti, javno savjetovanje se produljuje do 22. srpnja 2017. godine. Savjetovanje je otvoreno do: 22.7.2017.

Pozivamo Vas da se uključite svojim prijedlozima i komentarima. Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=5567

 

 

U znak sjećanja

31. svibnja 2017. godine članovi Upravnog odbora Kluba VDR 102. br. HV - Novi Zagreb su pred početak radne sjednice položili u znak sjećanja i pažnje na sve svoje poginule suborce vijenac i zapalili svijeću ispod spomen ploče Zdravku Fioliću na društvenom domu Mala Mlaka.

Slike možete vidjeti klikom miša na Opširnije o članku ....

 

Sretan i blagoslovljen Uskrs

Svim članovima Kluba 102. brigade i Vašim obiteljima želimo sretan Uskrs. Neka nas uskrsli Krist obasja mirom i osobnom srećom, te podari radost življenja i obiteljskog zajedništva. Želimo svima Vama da ovog Uskrsa u sebi pronađete mir i radost, obiteljsku sreću i zadovoljstvo.

Upravni odbor Kluba 102. brigade

 

Predsjednica RH odlikovala je pripadnika 102. br. HV

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović odlikovala je u četvrtak 30.03.2017. godine Prvi hrvatski gardijski zdrug i Specijalnu postrojbu Ministarstva obrane - bojnu "Zrinski“ za iskazanu osvjedočenu hrabrost i junaštvo njezinih pripadnika u Domovinskom ratu te pripadnike Zdruga Marijana Bišćana i Marka Matasa za junački čin u Domovinskom ratu.  Nastava pročitajte klikom miša na opširnije o članku . . .

 
Više članaka...
Stranica 6 od 44

Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol