Klub 102. brigade u Ugostiteljsko-turističkom učilištu

U ponedjeljak 25. svibnja 2015. godine održano je naše stručno predavanje uz PowerPoint prezentaciju u Ugostiteljsko-turističkom učilištu. Ugostiteljsko-turističko učilište sa predmetnim profesoricama povijesti, kao i učenici podržava naš projekt "Banovina i 102. brigada HV - Novi Zagreb u Domovinskom ratu", te sa nestrpljenjem očekuju objavu rezultata Javnog natječaja za promicanje vrijednosti Domovinskog rata koji je raspisalo Ministarstvo branitelja. Ovom priliko zahvaljujemo se profesorici Idi Ljubić na organizaciji, kao i njenoj kolegici profesorici povijesti Anici Pauletić-Čolaković.

Želimo se zahvaliti učenicama i učenicima koji su s zanimanjem pratili predavanje te tijekom i po završetku predavanja postavljali vrlo ozbiljna pitanja. Također ih želimo pohvaliti na lijepom ponašanju. Slike sa predavanja možete vidjeti klikom miša na Opširnije o tekstu ...

 

 

Klub 102. brigade u I. gimnaziji

U utorak 12. svibnja 2015. godine održano je stručno predavanje u I. gimnaziji o ratnom putu 102. brigade u sklopu projekta "Banovina i 102. brigada u Domovinskom ratu". Predavanju su nazočili učenici četvrtih razreda ove škole. Gost predavač na ovom predavanju bio je gospodin Stjepan Koran ratni zapovjednik 2. bojne. Učenici su vrlo pažlivo saslušali predavanje te im se ovim putem zahvaljujemo na ispunjavanju Listića za vrednovanje predavanja. Koristimo ovu prigodu za zahvalu profesoru Andriji Lovriću na trudu oko organizacije ovog predavanja. Nekoliko slika sa predavanja možete vidjeti klikom miša na Opširnije o članku ....

 

Klub 102. brigade u srednjoj školi Ban Josip Jelačić u Zaprešiću

U srijedu 06. svibnja o.g. gostovali smo po prvi puta u srednjoj školi u gradu Zaprešiću. Početkom travnja ove godine u Vodicama je održan 8. stručni skup profesora povijesti iz cijele Hrvatske. Na tom skupu imali smo priliku prezentirati i naš projekt kao dobar primjer iz prakse. Tako je i predmetna profesorica povijesti gđa. Petra Katarinčić iz srednje škole Ban Josip Jelačić iz Zaprešića dobila informaciju o našem projektu i stručnom predavanju. Odazvali smo se sa veseljem njezinom pozivu te smo njezinim učenicima održali stručno predavanje i PowerPoint prezentaciju o ratnom putu naše 102. brigade.

Nastavak teksta i nekoliko slika sa predavanja možete vidjeti klikom miša na Opširnije o članku ....

 

Klub 102. brigade u XIII. gimnaziji

Mjesec svibanj je predviđen za naša stručna predavanja o ratnom putu naše brigade po srednjim školama Novog Zagreba u sklopu našeg Projekta "Banovina i 102. br. HV - Novi Zagreb u Domovinskom ratu" U ponedjeljak 04. svibnja o.g. posjetili smo XII. gimnaziju. Predavanju je prisustvovalo stotinjak učenika koji su vrlo pažljivo pratili naše izlaganje. Na predavanju je sudjelovao i ratni zapovjednik brigade umirovljeni pukovnik Alojzije Hren. Ovim putem zahvaljujemo učenicima kao i predmetnoj profesorici povijesti gospođi Andriani Kapelan Matjašić na uloženom trudu oko organizacije kino dvorane i predavanja.

Nekoliko slika sa predavanja možete vidjeti klikom miša na Opširnije o članku ....

 

Klub 102. brigade u IV. gimnaziji

U četvrtak 30. travnja ove godine održano je stručno predavanje "Sat povijesti - Ratni put 102. br. HV - Novi Zagreb u Domovinskom ratu" u sklopu našeg projekta "Banovina i 102. br. HV u Domovinskom ratu". Suradnja našeg Kluba i srednjih škola Novog Zagreba nastavlja se već četvru godinu za redom. Učenice i učenici četvrtih razreda, uglavnom budući studenti, vrlo su pažljivo saslušali predavanje uz PowerPoint prezentaciju. Predavanju je sudjelovao i ratni zapovjednik 102. br. HV umirovljeni brigadir Stjepan Bertek.

Nekoliko slika sa predavanja možete vidjeti klikom miša na Opširnije o članku ....

 
Više članaka...
Stranica 8 od 39

Pristupnica u Klub

Knjiga dojmova


(DA BI VIDJELI KNJIGU DOJMOVA MORATE BITI REGISTRIRANI)

Prijava


Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol