Otkrivenje spomen ploče Zdravku Fioliću

Svečanom otkrivanju spomen ploče, koju su oktrili djeca Helena i Boris te supruga Ružica Fiolić, dan uoči 24-godšnjice pogibije Zdravka Fiolića, 10. srpnja 2016., nazočila su brojna izaslanstva, mještani Male Mlake i članovi Kluba VDR 102. br. HV - Novi Zagreb.

Nastavak teksta i slike možete pročitati klikom miša na Opširnije o članku ...

 

 

Obavijest o smrti

Dana 7. lipnja napustio nas je naš suborac Darko Oštarčević (rođen 25. 01. 1967. godine u Zagrebu).

Kao pripadnik 102. brigade HV - Novi Zagreb sudjelovao je u Domovinskom ratu na bojišnicama Sunje, Male Kapele i u VRO OLUJA. Poručnik Darko Oštarčević obnašao je dužnosti zapovjednika desetine i voda. Kao zapovjednik se iskazao znanjem i hrabrošću, a bio je vrlo omiljen među svojim suborcima.

Posljednji ispraćaj Darka Oštarčevića bit će u četvrtak 9.lipnja o.g. u 15:00 sati na mjesnom groblju u Kupincu.

LAKA MU HRVATSKA ZEMLJA!

 

Obavijest o smrti

Naš suborac i prijatelj ČEDOMIR MASTEN, blago je u Gospodinu preminuo u petak 03.06.2016.u 60-toj godini, nakon duge i teške bolesti. Bio je pripadnik 102 br. HV - Novi Zagreb od prosinca 1991. godine pa sve do demobilizacije brigade, polovinom rujna 1995. godine. Bio je narednik Hrvatske vojske.

Pogreb našeg Čede, bit će u srijedu 08.06.2016. u 14:10 sati na groblju Markovo Polje, a Sveta misa zadušnica služit će se u srijedu u 18.30 u crkvi Sveti Luka Evanđelista.

NEKA MU JE LAKA HRVATSKA ZEMLJA!

 

Sretan Uskrs

Svim članovima Kluba 102. brigade i Vašim obiteljima želimo sretan Uskrs. Neka nas uskrsli Krist obasja mirom i osobnom srećom, te podari radost življenja i obiteljskog zajedništva. Želimo svima Vama da ovog Uskrsa u sebi pronađete mir i radost, obiteljsku sreću i zadovoljstvo.

Upravni odbor Kluba 102. brigade

 

Sve je bio dobar san

Filma „Sve je bio dobar san“, redatelja Branka Ištvančića krenuo u kina. TRAILER FILMA - https://vimeo.com/157527233..)),

Zagreb/ Tovarnik – Dugometražni dokumentarni film „Sve je bio dobar san" redatelja Branka Ištvančića, čiji dokumentarci godinama osvajaju i domaće i strane festivale, te autora "Duha u močvari", jednog od najgledanijih hrvatskih igranih filmova, krenuo je u kino distribuciju diljem Hrvatske. Nastavak klikom miša na ... opširnije o članku

 
Više članaka...
Stranica 9 od 44

Prijatelji portalaIzrada i održavanje


Symbol