DAN SJEĆANJA ZA NAŠE POGINULE BRANITELJE

Poštovani ratni prijatelji, članovi Kluba veterana 102. brigade HV Novi Zagreb!

U danima koji nam dolaze prisjećamo se poginulih suboraca iz naše brigade, kao i branitelja iz 2. gardijske brigade "Gromovi", koji su svoje živote položili u operaciji "Vihor".

Organizacija Dana sjećanja na njih izledat će ovako:

Protokol će, ispred Kluba veterana 102. brigade, voditi Stjepan Koran.

Zajedničko polaganje vijenaca (102.br. i Gromova) bit će 12.prosinca (subota) u 11.00  u Spomen gaju 102. brigade HV Novi Zagreb u Šišincu.

Molitvu  pred spomenikom voditi će svećenik iz vojarne Zrin iz Petrinje.

Obzirom na važeće higijensko epidemiološke uvjete, dogovoreno je da će iz 102. brigade doći najviše 10 osoba, pa vas molimo, ukoliko mislite doći u Šišinec, da se obvezno javite se Stjepanu Koranu  na telefon 091 5525954.

Svima bi nam bilo draže da možemo naše poginule prijatelje i suborce pozdraviti u većem broju, ali vas molimo da se strogo pridržavamo ove odredbe i prijavimo svoj dolazak na obilježavanje!

Dodogovreno je služenje Sv. mise za poginule branitelje koja će biti u crkvi Sv. Križa u Sigetu, 13.prosinca (nedjelja) u 18.30 sati. Misa će biti održana uz pridržavanje higijensko epidemioloških mjera.

Kao i svake godine, 13. prosinca ćemo, u Večernjem listu, oglasiti Sjećanje na naše branitelje.

Pozivamo vas sve da na svojim prozorima u nedjelju 13. prosinca zapalimo svijeće u znak sjećanja na naše suborce koji su položili svoje živote za život najdraže nam Domovine!

 

Klub veterana 102. brigade Hrvatske vojske - Novi Zagreb

images (1).jpg